Cosmetice Avon{Mai 1, 2009}   Cardul Avon

Cardul AVON emis de GarantiBank este primul card de credit MasterCard destinat exclusiv reprezentanţilor AVON. Acesta a fost lansat în luna noiembrie 2008, în parteneriat cu GE Money. Cardul poate fi utilizat atât pentru comandarea produselor AVON, cât şi pentru tranzacţii efectuate la orice magazin care afişează sigla MasterCard. Cardul poate fi utilizat atât în România cât şi în străinătate, în limita de credit acordată. Deţinătorii cardului beneficiază gratuit de o asigurare medicală care acoperă cheltuieli medicale de 5.000 lei în cazul diagnosticării cancerului la sân.

Cardul are un design deosebit, este un card de credit cu cip care permite deţinătorului să acumuleze puncte de loialitate pentru toate cumpărăturile efectuate. Acesta permite achitarea electronică a facturilor AVON foarte rapid, direct de pe pagina personală de Reprezentant, cât şi acumularea de puncte de loialitate în cuantum de 1% din valoarea totală a cumpărăturilor efectuate, puncte care pot fi utilizate ulterior pentru achiziţionarea produselor AVON.

Deţinătorul cardului AVON beneficiază de o perioadă de graţie de până la 50 zile de la data efectuării tranzacţiei, precum şi de 15 puncte de loialitate primite la activarea cardului.

Pentru a obţine acest card, reprezentanţii AVON pot contacta persoanele autorizate din cadrul AVON COSMETICS ROMANIA.

Detalii la adresa de e-mail avon_adria@yahoo.com

Anunțuri


maia says:

vreau sa imi fac un card avon cum procedez??????????????cosmeticeavon says:

daca esti inscrisa trebuie sa iei legatura cu coord tau sa te ajute sa completezi aplicatia de card, iar daca nu esti inscrisa trebuie sa te inscri mai intai si apoi putem completa aplicatia impreuna. pentru detalii mai multe te invit sa discutam avon_adria e ID meu de mess si adresa de mail este avon_adria@yahoo.comcristina says:

Buna ziua. de unde se poate ridica cardul avon? eu depus cererea pentru card inainte de Paste si nu mai stiu nimic de el.vine la banca, la sediul avon sau la domiciliu? multumesccosmeticeavon says:

Buna. Cel mai recomandat este sa sunati la relatii clienti Avon tel: 021 311 855 sa vedeti daca aplicatia dvs a fost trimisa catre banca. De acolo tine de cei de la Garanti Bank in cat timp va proceseaza aplicatia. Tot procedeaul dureaza cam 2 luni, iar cardul va este expediat la domiciliu prin curierat.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: