Cosmetice Avon{Septembrie 10, 2010}   Avon’s Angels – REPREZENTANTI

CUCERESTE ORASUL INGERILOR

Niciodata competitia pentru Reprezentanti din Trimestrul IV a unui an nu a fost mai bogata in premii decat in acest an: de la bijuterii cu Swarovski Elements, la echipamente electronice si nu in ultimul rand la excursii in Statele Unite ale Americii! Urmareste in cele ce urmeaza cele doua sectiuni ale Competitiei Q4/2010 Avon’s Angels:

Competitie Reprezentanti C13-C15/2010

# C13 – Castigi automat bratara Eternal Love cu Swarovski Elements plasand comanda in valoare de Brosura* de minim 220 lei.

# C14 – Castigi automat cerceii Eternal Love cu Swarovski Elements si lotiunea de corp Outspoken by Fergie plasand comanda in valoare de Brosura* de minim 220 lei.

# C15 – Castigi automat colierul Eternal Love cu Swarovski Elements plasand comanda in valoare de Brosura* de minim 220 lei din categoria Parfumuri**.

*Valoarea comenzii nu cuprinde produsele din Brosura care au in dreptul lor mentiunea „In limita stocului disponibil” sau care sunt plasate pe o pagina care, in partea inferioara are o banda cu mentiunea „In limita stocului disponibil”. De asemenea, in valoarea comenzii nu va fi inclusa valoarea produselor din flyerul „Oferta pentru Reprezentanti”. Premiile se primesc automat si fara tragere la sorti, la indeplinirea conditiei.

**Categoria Parfumuri include: EDP/EDT (orice cantitate), deodorant, roll-on parfumate, lotiuni de corp, gel de dus, spray de corp si lotiuni de ras – toate cu aromele produselor EDP/EDT.

Competitie prin tragere la sorti Avon’s Angels C12-C15/2010

Aceasta competitie iti ofera posibilitatea sa castigi si mai multe premii in spiritul aventuros al agentilor secreti! Astfel, poti castiga:

# 8 excursii in LA California – marele premiu.

# 10 Notebook Aceer LU.NAHOC.036.

# 15 Telefoane mobile Nokia classic + card 1GB.

# 25 Aparate foto BenQ C1420.

Exista 5 misiuni speciale care iti vor aduce punctele necesare pentru obtinerea unuia dintre premiile de mai sus: Inregistrare, Comenzi, Recomandari, Chestionar training si Misiuni confidentiale.

Competitia se desfasoara pe parcursul Campaniilor C12, C13, C14 si C15 (perioada 20 august-10 Noiembrie 2010). Toti Reprezentantii care au acumulat puncte, indeplinind oricare din conditiile enumerate mai jos si care au facturile emise in perioada C13-C15/2010 (perioada 9 septembrie-10 Noiembrie 2010), achitate si intrate in contul Avon pana la data de 3 decembrie 2010 inclusiv, vor participa la tragerea la sorti care va avea loc la data de 14 decembrie 2010..

Reprezentantii pot cumula cat mai multe puncte pentru a avea cat mai multe sanse la tragerea la sorti (1 punct reprezinta o sansa la tragerea la sorti, mai multe puncte, mai multe sanse la tragerea la sorti).

Cum sa aduni puncte Avon’s Angels?

1. Intri in pagina ta de Reprezentant, dai click pe banner-ul Avon’s Angels ce te va directiona catre pagina creata special pentru aceasta competitie, urmand sa te inregistrezi in sectiunea „Profilul meu”.

Din cauza erorilor tehnice intampinate de catre Reprezentanti la inregistrarea pe site, am decis sa extindem perioada pentru care se primesc 3 puncte pe tot parcursul Campania 12/2010 (in perioada 20 august-08 septembrie). Inregistrarile efectuate dupa data de 8 septembrie sunt luate in calcul, dar cu valoare 0 puncte.

2. In fiecare din Campaniile C13, C14, C15 poti castiga 1 punct pentru fiecare 30 lei comandati peste valoarea de 300 lei a comenzii tale (Exemplu: comanda valoare 400 lei = 3 puncte)

Valorile in lei neconvertite nu se raporteaza in campania urmatoare.

3. Comanzi produse cheie din C13, C14, C15 si primesti 1 punct:

C13 Mascara SuperShock lace (cod 17459)

C14  Apa de parfum Today TTA (cod 05819)

C15  Apa de parfum Outspoken by Fergie (cod 32102)

4. Raspunzi corect la chestionarul din pagina Avon’s Angels la 7 intrebari din 10 si castigi 1 punct(Chestionarul este disponibil din C13/2010).

5. Recomanzi noi Reprezentanti.

Pentru fiecare nou Reprezentant recomandat care plaseaza comanda in C13-C15/2010 de minim 110 lei primesti 2 puncte.

* NOTA:: Fiecare Reprezentant care a indeplinit cele 5 misiuni are dreptul la tragerea la sorti pentru premiile prezentate mai sus in functie de numarul de puncte acumulate. Fiecare punct castigat reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti pentru premiile oferite. Fiecare reprezentant poate castiga doar unul din premiile enumerate mai sus.

Inscriere in Competitie

Pentru inscrierea in competitie, Reprezentantul trebuie sa se inregistreze pe site-ul http://www.avoncosmetics.ro, din pagina de Reprezentant in sectiunea destinata Competitiei Avon’s Angels.

1.Inregistrarea participantilor se face doar prin site-ul http://www.avoncosmetics.ro, din pagina de Reprezentant, prin sectiunea aferenta competitiei Avon’s Angels.

2.La prima conectare, participantul este obligat sa accepte regulamentul si participarea la aceasta competitie bifand in sectiunea „Profilul meu” ca este de acord cu Regulamentul promotiei „Avon’s Angels”.

3.Inregistrarea in competitie va fi disponibila pe toata perioada de desfasurare a programului.

Castigatorii premiilor constand in excursie in SUA vor fi anuntati telefonic in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data efectuarii tragerii la sorti. Avon acopera urmatoarele cheltuieli: transportul aerian tur-retur, cazarea, pensiune completa si transfer. Excursia in Statele Unite ale Americii va avea loc pana la sfarsitul lunii martie 2011.

Doreste-ti si se va implini!

Anunțuri


[…] Avon’s Angels – REPREZENTANTI Fri Sep 10, 2010 10:39 am CUCERESTE ORASUL INGERILOR Niciodata competitia pentru Reprezentanti din Trimestrul IV a unui an nu a fost mai bogata in premii decat in acest an: de la bijuterii cu Swarovski Elements, la echipamente electronice si nu in ultimul rand la excursii in Statele Unite ale Americii! Urmareste in cele ce urmeaza cele doua sectiuni ale Competitiei […] […]Butuc DAniela says:

Vreu la Los Angeles..:XXX:X:::::::::::::::::::::X:X:XX:X:XX:X:X
X
XX
X
X
XXvreau sa-mi deschid pagina la avon deoarece sunt reprezentanta?cosmeticeavon says:

pentru a intra pe pagina personala avon, trebuie sa te inregistrezi pe site http://www.avoncosmetics.ro
in drapta sus gasesti un buton „login in contul meu Avon”
Succes!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: