Cosmetice AvonInformatii fan Curier

Unul dintre principalele obiective pe care Avon le urmareste, este sa ofere, alaturi de produse de calitate, si servicii pe masura, care sa aduca valoare relatiei noastre cu Reprezentantii si Liderii Avon.

Tocmai de aceea, de fiecare data, unul dintre criteriile dupa care ne alegem furnizorii este ca acestia sa impartaseasca si sa respecte principiile noastre. Lucram cu parteneri locali, explicandu-le cu claritate care sunt asteptarile noastre, pentru a-i alege sa ni se alature doar pe cei care ne permit sa oferim permanent Reprezentantilor si Liderilor Avon servicii de calitate la preturi competitive.

Fideli acestor principii, la inceputul acestui an am organizat un proces de licitatie, in urma caruia a fost ales partenerul nostru Fan Courier, criteriul de selectie fiind “cel mai bun raport calitate/pret”; in consecinta, Avon va continua sa livreze produsele sale oriunde in tara prin intermediul Fan Courier.

Iti prezentam mai jos care sunt asteptarile noastre vizavi de serviciul de livrare a produselor Avon, asa cum au fost ele agreate impreuna cu reprezentantii companiei Fan Courier. De asemenea, te informam ca pentru orice probleme si sesizari pe care le ai in ceea ce priveste livrarea coletelor, poti contacta Serviciul de Relatii cu Clientii al Fan Courier, la numarul 021-9336 pentru Bucuresti si 0219336-000 pentru provincie(tasta rapida 6 – departamentul “distributie Avon” ), unde personalul calificat te va ajuta sa gasesti solutiile cele mai bune.

Reclame


mirica andreea nicoleta says:

mia intarziat coletul .trebuia sa ajunga de miercuri.ce se intampla?Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: