Cosmetice AvonLivrare Comenzi

Modalitati de livrare a comenzii

In dorinta de a asigura servicii de cea mai buna calitate Reprezentantilor sai, Avon le pune la dispozitie 2 tipuri de livrare a comenzilor plasate pe parcursul unei campanii: livrare la domiciliu si/sau la centra fixe de livrare.

Livralile la domiciliu se pot face in urmatoarele cazuri:

– Comanda normala (comenzi plasate in ziua din Campanie alocata zonei din care faci parte) pantru care livrarea este gratuita, la domiciliu. Livrarea pentru comenzile normale se efectueaza in 24 de ore de la finalizarea operatiunii de verificare a incadrarii in limita de creditare (”Credit Check”); poti opta pentru orice adresa de livrare, dar numai daca aceasta se afla in judetul tau (de exemplu: un Reprezentant din Bucuresti poate opta pentru o adresa numai din Bucuresti sau Ilfov).

– IEHD (Internet Express Home Delivery – comenzile plasata pe internet, oricand pe durata unei campanii) pentru care livrarea sa face la orice adresa indicata de Reprezentant, contra unei taxe de livrare. Livrarea comenzilor IEHD se efecteaza in 30 de ore de la data plasarii comenzii; poti opta pentru livrare la orice adresa din tara, indiferent de zona de care apartii.

Livrarile se pot face in baza urmatoarelor documente:
– Carte de identitate atunci cand coletul este ridicat de catre destinatarul de drept,
– Carte de identitate, imputernicire si copie dupa cartea de identitate a destinatarului, atunci cand coletul este livrat de o alta persoana decat destinatarul de drept.

In cazul in care coletele nu vor putea fi livrate dupa ce la adresa de livrare au fost efectuate doua vizite, acestea vor fi depozitate timp de 3 zile lucratoare la sediul AVON TIMISOARA.

Atentie: Daca coletul este rupt sau nesigilat, va rugam sa verificati produsele impreuna cu curierul si sa incheiati un proces verbal pentru produsele lipsa (daca este cazul) si sa anuntati coordonatorul aferent.

Dupa primirea coletului

Pe eticheta lipita pe colet, pe langa datele de identificare si numarul de marca de Reprezentant, vei gasi un numar de forma X/Y care semnifica numarul de cutii pe care ar trebui sa le primesti (de ex: “1/3″ inseamna ca aceea este prima cutie din cele 3 pe care trebuie sa le primesti).

Dupa deschiderea coletului iti recomandam:
– Sa compari produsele primite cu cele trecute in factura;

– Sa citesti mesajele din factura. Vei gasi informatii importante ce pot influenta comenzile tale viitoare;

– Sa studiezi cu atentie materialele informative care le gasesti

Reclame


mihaela says:

nu stiu cum se fac livrarile dar eu nici azi pe13 03 nu am primit comanda din data de 3 03cosmeticeavon says:

Trebuie sa verifici in ce stare este comanda. Poate e retinuta la bucuresti. esti in regula cu platile?Fratutescu Lacrima Oana says:

Se poate sa-mi trimite-ti pe mail un tip de imputernicire sa o las pt a-mi fi ridicat coletul cand nu sunt acasa,ca nu mai am aici unde stau facturile anterioare?Ms multcosmeticeavon says:

Ti-am trimis mail-ul. cu mare placere!ionita magdalena says:

sunt reprezentant avon si vreau sa fac o comanda dar nu stiu cum. ma puteti ajuta?cosmeticeavon says:

Buna, trebuie sa te inregistrezi cu datele din buletin pe http://www.avoncosmetics.ro -> Login in contul meu Avon -> INREGISTRARE. Apoi ai un buton „plaseaza o comanda” imediat dupa ce te loghezi. Succes!Evelina says:

Buna am o prietena reprezentant avon si am ajutat-o sa plaseze prima comanda pe data de 04 07 2011 de ce dureaza asa mult sosirea curierului? eE aproape o sapt.si deja clientii prietenei mele aproape ca s-au razgandit cu privire la comanda lor ast. ras.daca se poate.multumescLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: